16.10.08

Video: Zelda a Gina

P.S.: Tohle "mazlení" je jenom slabý odvar toho, co provádí Zeloun s Yodou, to jsou pak jiné bitky. Zelda se totiž Giny trošku bojí, tak si na ní tolik nedovolí :)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Zelinko, koukali jsme s paničkou na video tvého boje s Ginou - přesně takhle se "kočkujou" Matýsek s naší čtyřměsíční kočičkou Arwen =)) a úplně stejně se k Arwen choval tvůj bráška Apu, když byl u nás na návštěvě. Musím se pochlubit - dneska jsem byl závodit v Praze podle ZM (poslušnost a hlavně obrana - po agilitách má nejoblíbenější činnost). Za poslušnost mě panička moc chválila, ale dělal jsem jako vždycky, tak nevím, co na tom bylo tak světobornýho =) no a pak ta obrana! Dneska jsem měl chuť zločinného figuranta sežrat. Panička mi to vyčítala, protože jsem přišel o pár bodů, když jsem ho pustil až na druhej povel, ale vem si to - takovej padouch, proč bych ho pouštěl, co kdyby chtěl utéct, hmm?
No a nakonec jsme byli na 2.místě z 11-ti pejsků, 1.místo nám uteklo o bodíka (proto tak paničce tak vadilo to nepuštění, ale tak snad se nezblázní!). Doufám, že se uvidíme zejtra na cvičáku, už se nemůžu dočkat překážek! Měj se hezky a moc nezlob paničku (nebo to dělej tajně, jako já - nechci se vytahovat, ale mám profesionální techniku kradení jídla ze stolu)
Zdraví tvůj táta Bak

Cukrkostka řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Anonymní řekl(a)...

Ahoj Tati!!!
Normálně, jsi pašák! Taky bych chtěla umět obranu, ale asi jsme na tom ještě moc malá. Agility mě baví a snad ještě víc aportování.
Už se strašně těšim až se na tebe pojedeme podívat do Prahy, panička dneska řešila s tvojí paničkou košík na tlamičku. Pak mi půjčil Lumpík na vyzkoušení svůj a nic to nebylo, tak snad to bude dobrý.
Dneska jsem byla s páníčkama na procházce a nenechala jsem se přivolat. Taky proč bych chodila když měli někde v kapse schovanej míček a nechtěli mi ho hodit. Pak na mě byli naštvaný, že mě museli nahánět asi 10 minut.
Krást ze stolu taky umim, ale vždycky na to panička přijde dřív, než se mi podaří něco dobrýho ukrást. Ale zatim vždycky poslechnu, tak uvidim, jak dlouho to vydržim :)
Zatim papa ve čtvrtek
Zelďour