27.11.08

Montík je sporťák :)

Dnešní agility byly pro nás tak trošku jiné :)
Potřebovaly jsme trošku usměrnit výcvik naší malé Zelinky, takže jsme vybaveni radami a doporučeními a budeme pilně trénovat.
Agility jsme dnes začaly trénovat trošku víc "podle řádu" a už se musí začít víc snažit i panička :)

No ale hlavně náš Montík si poprvé za 5 let svého života taky zasportoval! Ten, kdo ho zná se asi bude divit, že to vůbec zvládnul :)
Ze začátku překážky sice podlézal, ale jakmile přišel na to, že se přes ně má skákat, tak mu to šlo jako po másle. Překonal skočky, tunel i áčko, jen kruh se mu moc nelíbil, ale to časem spravíme.
Uvidíme, jestli ho to bude bavit, ale po příchodu to spíš vypadalo, že by mě už nejradši nikdy neviděl - ten vypočítavý pohled nemohl znamenat nic jiného :)
Příště snad vezmeme i foťák abychom měli důkazy pro nevěřící v Montíkův pohyb.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Zeldo, vzkaž paničce, že už zaktualizovali českou databázi border kolií a že už tam máš profil. Takže kdyby chtěla, může si zažádat o heslo k přístupu a vyplnit tam něco o tobě. Stačíb tam jenom napsat email a přiložit oskenovaný PP. Adresa tvýho profilu: http://www.bcccz.cz/gen/genealogie.php?gPage=1&gName=&gSearch=&gCmku=1&gLast=1&gAct=detail&ID=5088

Měj se, doufám, že se uvidíme zejtra na cvičáku !! =)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj tati, panička řikala, že mě tam zaregistruje. Právě přijela z města s obrovskym nákupem vánočních dárků a prý to musí všechno poschovávat. Doufám, že se tam najde i něco pro mě ;)

Odpoledne se určitě uvidíme a snad přijde i Montík :)