19.4.09

Závody družstev v obedience

Právě jsme se vrátili ze závodů družstev v obedience ve Dvoře Králové. Naše družstvo s názvem 2+1 zdarma tvořila Lucka s Bakem, Pavla s Berrynkou a já se Zeldou. Lucka s Pavlou cvičily úžasně a moc jim to šlo, no a Zelda je ode dneška Zelda dvounulka :) Ještě na místě jsme měnili cviky, které budeme provádět. Takže jsme si s Pavlou a Berrynkou vyměnily polohy na dálku za čtverec.
Ten sice Zelda umí, ale jen s tím, že já jdu do něj jako první a navíc ji strašně zaujal pan fotograf, který klečel za páskou a musela ho nutně uvítat :) A při druhém cviku - aport přes překážku, který umíme doma i při tréninku na 100%, Zelí nepřeskočila tam ani zpět. Když běžela zpátky, tak si uvědomila, že asi měla skočit, tak se vrátila a tím všechny okolo pobavila :) Zelí tedy dostála názvu našeho týmu a opravdu se stala tím 1 zdarma. Takže to byly naše první dvě nuly :)
Celkově jsme jako družstvo skončily na 8. místě z 11., což není vůbec špatný výsledek! Máme za sebou první zkušenost ze závodů, tak doufáme, že to bude příště jen lepší...

P.S.: Zeldy táta Bak Fešák v sobotu závodil v obedience v kvalifikačním závodu na Mistrovství světa a získal první místo a známku VD!!!!!

Žádné komentáře: