12.5.09

Už jsme zdraví jako rybky!

Po nějaké době zase přinášíme novinky. Od pátku se nám toho přihodilo opravdu hodně, ale všechno popořádku.
V sobotu Zelda začala snad poprvé ve svém životě kulhat. A když kulhat, tak pořádně. Po ránu se na levou přední nemohla ani postavit, v neděli přes den to bylo lepší, ale spíš jen chodila, v pondělí už bylo všechno v pořádku, ale raději jsme odpoledne vyrazili na kliniku...
Zelda se předvedla k mému velkému překvapení jako největší hysterka. Strašně se bála až ze strachu cvakla zubama i sestřičku. Nasadili jsme tedy náhubek a mírumilovnou borderu položili na stůl. Měla na pacce hlubší řeznou ránu, nejspíš od střepu nebo trnu, ale prý se to zahojí rychle. Po chvíli ležení se Zelda trošku zklidnila a už nevyváděla. Paní doktorka nám doporučila, abychom chodili na socializaci. Můžeme kdykoli přijít, projít se po ordinaci, Zelí dostane piškot a zase půjdem domů. Snad nám to pomůže překonat ten panický strach. Nejhorší na tom je, že se jí v ordinaci nikdy nic zlého nestalo a vůbec netuším, z čeho to všechno je.
A druhá novinka je, že Zelda začala v neděli poprvé hárat. Chtěla jsem se vydat v neděli na cvičák, ale bohužel. Cvičíme tedy alespoň na zahradě. Zeldu to ale vůbec nebaví. Nemůžeme jít ani na procházku, protože bychom za sebou nejspíš vedly celý zástup psích nápadníků :) Ale alespoň k něčemu nám to je dobré. Zelda už bez větších problémů zvládá slalom o 6 tyčkách!!!

Žádné komentáře: