2.2.09

Další novinky

Po dlouhé době zase přinášíme novinky z našeho psího světa.
V neděli jsme byly zase cvičit poslušnost. A nechci to zakřnout, ale Zelda snad dostala rozum a nekoupala se v potoce!!!
Než jsme se ale všichni před začátkem sešli, trošku pomuchlala malého Barnyho, ale roste z něj pes silák a nedal se :) Fotky nejen tohoto najdete zde !
Poctivě cvičíme na závody družstev v Obedience, kam pojede spousta lidí a psů z našeho cvičáku. Náš tým tvoří Lucka s Bakem, Šárka s Aerinkou a my. Na Zeldu zbydou 2 cviky a to kovový aport, se kterým zatím nemá problém, ale musíme ho nacvičit přes překážku a polohy na dálku - tam musíme nacvičit "lehni", ale to snad vše zvldánem, musim na Zeldu víc zatlačit a hlavně na sebe ... A druhý tým je složený z Danči a Lumpíka, Katky a Jučky a Aničky s Vendou.
V dubnu nás ještě čekají první neoficiální agility závody, musíme taky začít znovu trénovat.

Jinak nepsí novinku máme taky. Naše číča Gina má už 3 týdny průjem a pořád neustává. Paní doktorka nám dala antibiotika, ale ta nezabrala, tak teď do ní cpu živočišné uhlí pro zvířata a budeme doufat...

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Baru - děkujeme za krásný zvěčnění Matesa:-) Nevadilo by Ti, kdybych dala fotky i na naše stránky? - samozřejmě s uvedením autora:-))
Díky
Simča s Matyldou

Anonymní řekl(a)...

Jasně, že můžete holky!